Möbler
Utemöbler
Sängar
Mattor
Belysning
Möbelvård
Heminredning
REA
Bodås bäddsoffa vit teddy
Bodås bäddsoffa vit teddy
36%

Bodås bäddsoffa vit teddy

3,895 Kr 2,501 Kr
Leveranstid ca: 1-2 veckor

Månö Bäddfåtölj

9,995 Kr
Leveranstid ca: 2-4 veckor
Bodås bäddsoffa beige manchester
Bodås bäddsoffa beige manchester
28%

Bodås bäddsoffa beige manchester

3,895 Kr 2,823 Kr
Leveranstid ca: 1-2 veckor

Öland bäddsoffa

17,995 Kr
Leveranstid ca: 2-4 veckor
Bodås bäddsoffa svart PU
Bodås bäddsoffa svart PU
24%

Bodås bäddsoffa svart PU

3,895 Kr 2,945 Kr
Leveranstid ca: 1-2 veckor

Lucas Bäddsoffa

13,490 Kr
Leveranstid ca: 6-8 veckor

Bäddsoffor

Upptäck våra snygga bäddsoffor som kommer med eller utan divan. En soffa som kan förvandlas till en säng på mindre än en minut är väldigt användbart när du har gäster på besök. Ställ bäddsoffan i kontoret elelr vardagsrummet och förvandla det till ett sovrum utan ansträngning. Bäddsoffan blir allt mer populär och hos oss hittar du flera olika modeller. Vi har till och med bäddfåtöljer i vårt sortiment!

Finns det bekväma bäddsoffor?

Vi vill påstå att alla våra bäddsoffor är bekväma och kommer med egenskaper som gör att du både sitter och ligger bekvämt i dem. Bäddsofforna är mjuka, snygga, användbara och kan förvandlas från soffa till säng på ett smidigt sätt. Våra bäddsoffor är så bekväma att du kan sova i de varje natt! Har du en liten lägenhet så kan du kombinera säng och soffa i ett för att optimera ditt boende på ett bra sätt.

Vad ska man tänka på när man köper bäddsoffa?

Det första du ska fråga dig när du ska välja rätt bäddsoffa är om den främst kommer användas som soffa eller som säng. Om den mestadels används som säng behöver den kanske inte vara lika snygg när den är i soffställningen. Den andra du ska tänka på är hur stor bäddsoffan måste vara för att uppfylla sin funktion. Vet du att det är en eller flera som ska sova i soffan behöver du ha en dubbel-bäddsoffa. Det sista är utseendet på bäddsoffan. Självklart vill man ha en snygg bäddsoffa som passar in med resten av inredningen i ditt hem. Här på Nordiska Rum kommer du garanterat hitta en bäddsoffa som uppfyller alla dessa krav. Kolla in vårt utbud av kontinentalsängar och vanliga soffor här.

Bäddsoffor med eller utan divan

För att alla ska kunna hitta en bäddsoffa som passar deras preferenser och inredningsstil i hemmet så har vi flera olika modeller. Vi har bäddsoffor med divan för de som kräver lite extra komfort och utrymme i soffan. Vi hara även bäddsoffor utan divan för de som inte vill att bäddsoffan ska ta allt för stor plats i rummet den står i. För dig som inte är ute efter en bäddsoffa kan du hitta alla våra vanliga divansoffor här!!