Möbler
Utemöbler
Sängar
Mattor
Belysning
Heminredning
REA
Brantevik Soffa
Brantevik Soffa
36%

Brantevik Soffa

10,995 Kr 6,995 Kr
Leveranstid ca: 2-8 arbetsdagar

Marion soffa akacia/grå polyester

9,295 Kr
Leveranstid: okänt
Vi har ännu inte fått någon information från tillverkaren om när denna produkt kan finnas åter i lager. Vi uppdaterar kontinuerligt leveransinformationen på produktsidan.

Weldon hörnsoffa matt vit m dyna

19,990 Kr
Leveranstid ca: 1-2 veckor
Fyrsnäs soffa
Fyrsnäs soffa
24%

Fyrsnäs soffa

13,195 Kr 9,995 Kr
Leveranstid ca: 2-8 arbetsdagar
Rosita 3-sits natur m dyna
Rosita 3-sits natur m dyna
28%

Rosita 3-sits natur m dyna

15,990 Kr 11,495 Kr
Leveranstid ca: 1-2 veckor

Edsklinta 2,5 sits soffa

13,895 Kr
Leveranstid ca: 1-2 veckor

Ninja rustik 3-sits m dyna

16,490 Kr
Leveranstid ca: 1-2 veckor

Lyra soffa 2,5 svart m dyna

16,990 Kr
Leveranstid ca: 1-2 veckor
Weldon HV+hörn matt svart m dy
Weldon HV+hörn matt svart m dy
26%

Weldon HV+hörn matt svart m dy

19,990 Kr 14,665 Kr
Leveranstid ca: 2-8 arbetsdagar

Vence 3-sits soffa vit m dyna

11,590 Kr
Leveranstid ca: 1-2 veckor
Jet set divan beige
Jet set divan beige
33%

Jet set divan beige

3,749 Kr 2,495 Kr
Leveranstid ca: 1-2 veckor

Ninja rustik hörnsoffa

22,910 Kr
Leveranstid ca: March 15, 2024

Loungesoffor

Hitta bekväma och stilrena loungesoffor för alla lägen! I vårt sortiment hittar du soffor som du enkelt placerar i ett hörn, vid söderväggen eller varför inte utanför bastun i spa-avdelningen? Ute som inne - en loungesoffa trendar alltid. När det nalkas vår och utemöblerna ska fram är det därför extra trevligt att damma av och ställa fram loungesofforna på verandan eller altanen. Då har du nämligen ännu en plats för dig, din familj eller dina vänner att vräka sig ned i. För hur skönt är det inte med en loungeplats utomhus där du kan slänga upp benen i soffan efter en lång dag i trädgården, på stranden, jobbet eller bara efter en härligt slapp dag? I vårt sortiment hittar du loungesoffor i nordisk anda som passar i såväl ur som skur: hållbara och kvalitativa modulsoffor i konstrotting eller loungesoffor i trä. Det är bara att välja. Bulla upp med kuddar och plädar. När hösten är antågande skyddar du din soffa enkelt genom att använda ett överdragsskydd.

Skapa din egen loungesoffa

Ja, du kan till och med stapla din egen loungesoffa. Några av våra loungesoffor kommer som moduler. Det gör det möjligt för dig att använda din utemöbel lite som du vill. Vill du ta vara på solhörnet på terrassen? Forma modulerna efter hörnet. Eller vill du sitta på rad längs en södervägg? Ställ upp dina soffor på rad så slipper någon få solen i nacken. En loungesoffa som består av moduler kan du forma så att du tar vara på varje möjlighet du har till ett härligt loungehäng. Du kan till och med dela upp efter grupp. Ställa om från powernap till middag i ett kick. Vår soffa Ninja rustik är en flexibel variant med näst intill oändliga kombinationsmöjligheter.

Bulla upp hela familjen i en loungesoffa

Flytta ut soffhänget till loungesoffan! Under större delen av året samlas familj och vänner inomhus för att umgås och kanske titta på ett lägereldsprogram på tv:n. När vädret svänger och varma sommarkvällar börjar förgylla våra dagar är det ljuvligt att kunna flytta ut familjesoffan till altanen eller trädgården. Spela spel, diskutera livets alla stora frågor eller njut av en lugn och läsande tillvaro. I våra loungesoffor finns det såväl hjärterum som sittplats för alla. Du sitter bekvämt och mjukt på stilrena dynor, men vill du ha extra piff så bullar du upp med fluffiga och trendiga kuddar.

Kuddar och piff för loungesoffor i skandinavisk stil

När du köper en loungesoffa online från oss på Nordiska rum köper du såklart den skandinaviska touchen på din soffa. Stilrena, raka, svängda, i trä, rotting eller bambu. Robust eller smärt! Inred sparsmakat eller ös på med kuddar och plädar i olika kulörer. Eftersom designen på våra loungemöbler är tidlös kan en loungesoffa både äga uterummet och sticka ut i trädgården. En loungesoffa i utmärkt kvalitet med en stilren design skapar förutsättningar för ett härligt soffhäng många år framöver. Genom att byta ut kuddar, plädar eller dynor skapar du variation efter säsong. Köp till en dynlåda för att förvara dina dynor och kuddar i för att skydda dem från regn och rusk.