In Love bordslampa

In Love bordslampa

Stand By Me bordslampa

Stand By Me bordslampa

Love Me Tender bordslampa

Ömsint kreation. Love me Tender bordslampa är en stilren bordslampa med raka former i svart, matt, metall. Den breda, svarta lampskärmen i tyg, harmoniserar i kontrast med den smalare lampfoten, som i sin tur avslutas med en bas som är lika bred som lampskärmen. Insidan av lampskärmen är kopparfärgad, vilket gör att ljuset reflekteras och ger ett varmt och behagligt intryck. Placera Love me Tender bordslampa på din favoritplats i hemmet och njut av den dag efter dag. Den gör sig lika snygg i det ljusa vardagsrummet som i det mörkare sovrummet, på TV-bänken eller hallbyrån. Eller varför inte placera den i uterummet under sommarmånaderna i kontrast till den gröna växtligheten utanför?

Love me Tender bordslampa är formgiven av Åsa Gessle exklusivt för By Rydén och är en av sju olika modeller i vårt sortiment.

Love me Tender bordslampa mäter 30 cm i diameter och har en höjd på 50 cm. Den generösa sladden på 200 cm ger dig en större valmöjlighet vad gäller placering i förhållande till ditt vägguttag. Strömbrytaren hittar du på kabeln. Love me Tender bordslampa kräver en ljuskälla med sockel E27 och max 5W LED. Vid användning av rätt ljuskälla och installerad dimmer, är Love me Tender bordslampa även dimbar. Vi rekommenderar en ljuskälla med färgen amber, detta för att få ett varmt och välkomnande ljussken.
För inomhusbruk. Ljuskälla ingår ej.

2 995,00 kr
Beställningsvara

Leveranstid 1-2 veckor

SKU
4002510-4002
brand
Mer Information
FärgSvart
Bredd30cm
Djup26cm
Höjd50cm
SockelE27
Effekt5W
VarumärkeBy Rydens
Skriv recension
Du recenserar:Love Me Tender bordslampa
Andra produkter som kanske intresserar