EICHE Bord oljad ek 200x90cm

EICHE Bord oljad ek 200x90cm

EICHE Bord oljad ek 240x95cm

EICHE Bord oljad ek 240x95cm

EICHE Bord oljad ek 140x90cm

Detta bord är en fröjd att ha stående i matsalen. Bordet finns i flera storlekar för att
passa alla behov. EICHE är designad med ett unikt mönster i kombination med antingen svart
fog Detta mönster syns i flera av FADUMs möbler, så att du kan matcha eller mixa efter önskemål för att skapa ett unikt uttryck i hemmet. Detta bord fyller utrymmet och inbjuder till
kvalitetstid med familjen och kul med vänner.

Borden tillverkas efter beställning i möbelfabriken i hjärsås.
leveranstiden ligger därför på 4-6 veckor.

OBS! Bordet på bilden är i en annan storlek vid 140cm bord får det plats 4 stolar. 

11 495,00 kr
Beställningsvara

Leveranstid 3-6 veckor

SKU
2040
brand

2016 började vår resa och äventyr.

Vi bodde i Shanghai och vår passion för design och  möbler grodde här. Vi kontaktade olika fabriker och vi var först med att tillverka läderlådor. Vi gav vårt företag namnet 'FADUM' - ett gammalt norskt släktnamn.

’FADUM’ är familjeägt – och hantverk och glädje i trä och design går flera generationer tillbaka i tiden. Lusten att tillverka saker och arbeta i trä och naturmaterial har alltid funnits.

2020 inledde vi ett dynamiskt samarbete med det svenska företaget Stockamöllan och idag har vi en egen fabrik belägen i Hjärsås. På vår fabrik tillverkar vi klassiska och moderna möbler, både för inom- och utomhusbruk, och i första hand för Skandinavien – men även för andra länder.

Vi arbetar ständigt med nya idéer och design. Vi hittar inspiration i naturen och inspireras även på våra resor i olika länder. Vi är stolta över att producera alla typer av möbler och använder ofta både gamla och nya tekniker i vår produktion och utveckling.

Vi har stor yrkesstolthet och är väldigt detalj- och kvalitetsfixerade. Vi hoppas att vi kan inspirera människor att brinna mer för modern möbeldesign. Och vi är säkra på att våra möbler, med uttrycket i skandinavisk stil, kommer att bidra till detta i framtiden.

Mer Information
FärgEk
MaterialEk
FormRektangulär
Längd140cm
Bredd90cm
Höjd75cm
VarumärkeFADUM
Skriv recension
Du recenserar:EICHE Bord oljad ek 140x90cm
Andra produkter som kanske intresserar